fbpx

jom buatkan tetamu anda teruja dan selesa dengan beanbag nangka9™

Harga bermula
dari
rm49 sahaja

real testimoni

Klik untuk ke testimoni asal

RIdzwan Azhar
RIdzwan Azhar
@ridzwanazhar
Read More
Dulu beli untuk ofis, sekarang repeat order lagi untuk rumah. Terbaik! Affordable, comfy and big. Anak pun syok layan atas beanbag ni. Hahaha.
Fariz Yatt
Fariz Yatt
@fariz.yatt
Read More
Nk bagi credit sket kt Nangka 9 ni..bean bag dia mmg besar gabak..selesa utk melepet di kala bulan puasa ni..hehehe...baru lepas cod 2 ketol kt bangi..ngam2 bonet pikap aku..baru lepas amik 2 ketol..nice deal..mmg puas ati...
Leez Dulmat
Leez Dulmat
@leez.new
Read More
GIANT BEAN BAG
Rifqee punya bean bag dah sampai. Lepas ni tak payah dah nak duduk atas badan Papa Atau riba Mama. Kadang2 diambilnya kereta mainan tolak dia duduk atas tu. Ada juga dia duduk atas wet tissue punya box. Hahaha.
Thank you Nangka 9 Bean Bag Rifqee dah ada tempat duduk selesa.
Hafizul Faiz
Hafizul Faiz
@mhafizulfaiz
Read More
Beanbag yang saya letak di pejabat ini bertujuan untuk staf atau sesiapa sahaja mempunyai “reading hour” mereka sendiri di sela-sela kesibukan bekerja. Sangat selesa. Boleh dapatkan di Nangka 9 - HQ
Intan Darwina
Intan Darwina
@intandarwina
Read More
5 star saya bagi, Beanbag sangat besar dan premium. Selalu berebut dengan anak, memang tak cukup sebiji
Ifa Shida Chempaka
Ifa Shida Chempaka
@chempaka.exora
Read More
Suka sangat dapat duduk dan baring guna bean bag dari Nangka 9 Bean Bag. Terbaik
Previous
Next

Rumah makin ceria dan berseri lepas ada beanbag Nangka9

"Balik -balik kerja memang cari beanbag dulu" -En Shah Johor Bahru

best sangat!

"semalam order harini dah sampai!"

Kenapa beanbag nangka9™?

peneraju beanbag di malaysia

Nangka9™ adalah antara syarikat bumiputera yang terawal dalam menghasilkan beanbag berkualiti premium di Malaysia

kualiti jahitan yang tegap dan kemas

Setiap unit beanbag Nangka9™ dijahit dengan benang denim yang tebal dan kemas oleh in-house tailor kami. QC yang ketat juga dilakukan sebelum beanbag dipos keluar.

waranti 1 tahun

Setiap beanbag keluaran Nangka9™ diberikan 1 tahun waranti. Beanbag kami dihasilkan 100% di kilang Nangka9™ di Bangi

jaminan pulangan wang

Kami akan pulangkan wang anda 100% jika anda tidak berpuas hati kerana kami yakin dengan kualiti produk yang kami hasilkan.

2 lapis sarung

2 lapisan sarung untuk setiap unit beanbag Nangka9™. Sarung boleh dibuka dan dicuci bagi menjaga kebersihan. Juga sebagai perlindungan extra.

ready stock

Setiap order akan diproses pada hari yang sama dan dipos keluar keesokan harinya. Tiada masa menunggu yang lama atau kami pulang kan wang anda.

DENGAN SEPULUH PILIHAN WARNA UNTUK DIPILIH

JENIS² BEANBAG NANGKA9™

Beanbag Trivio berbentuk segitiga ini sangat best bila bersandar dan sesuai untuk :-

Klik butang dibawah untuk melihat ukuran dan contoh gambar

Beanbag Pecan berbentuk bulat dengan gaya minimalis sesuai untuk :-

Klik butang dibawah untuk melihat ukuran dan contoh gambar

Beanbag Flexy berbentuk petak ala-ala bantal gergasi. Beanbag paling gedabak dari Nangka9. Sesuai untuk :-

Klik butang dibawah untuk melihat ukuran dan contoh gambar

Beli sekarang dan dapatkan sehingga 50% diskaun

NAK LEBIH DISKAUN?

▼ Klik disini ▼

Jaminan pulangan wang jika anda tidak berpuas hati dengan beanbag Nangka9™. Kami akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

FAQ/ SOALAN LAZIM

RM15 untuk setiap unit dan RM20 untuk beanbag jenis Flexy (kadar terendah daripada courier untuk barang bersaiz gergasi)

Buat masa ni kami tak buat servis COD disebabkan tiada courier yang sudi mengambil kerana saiz beanbag yang terlalu besar.

Boleh, bagi pelanggan dari kawasan Lembah Klang yang nak self pickup boleh pilih tetapan self-pickup semasa checkout. Admin akan hubungi untuk langkah seterusnya selepas bayaran dibuat

Waranti akan cover kerosakan beanbag yang berkaitan tetasan benang, zip,  koyak, pecah dalam masa 1 tahun selepas tarikh pembelian

Boleh, semua beanbag keluaran Nangka9 didatangkan dengan dua lapisan sarung. Sarung boleh dibuka dan dicuci. Kami juga ada menjual sarung sahaja jika nak tukar warna beanbag.

Beanbag kami menggunakan fabric cotton polyester yang tidak panas, tahan lasak dan lembut terhadap kulit. Material ni sangat selesa untuk bayi dan juga dewasa

Beanbag Nangka9 bukanlah waterproof. Tapi beanbag boleh dicuci jika kotor.

Ada, boleh hubungi admin untuk perbincangan lanjut

Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau pembelian melalui whatsapp

All right reserved by Nangka9™ 2022

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top